Tuesday, April 30, 2013

1st double giveaway by AinMfna





assalamualaikum :))
hai. hai. mood yang agak baek
hee suke3!!!

nihh nak join segmen lagi
1st double giveaway by AinMfna
wahh syok nye tengok hadiah2. teruje! ahakss





klik banner ok!!!


tarikh tutup : 29 mei 2013 1130 malam


sekejap2
tadi ade bace update ain yang latest
terdiam jap. ade orang komen 'terlalu banyak syarat yang ain and sponsors buat'
sepatutnye tak boleh lah cam tuhh
kalau dy tak mau ikot syarat, jadi jangan lah join segmen nihh
saya bukan nak backup ain. tapi kite boleh fikir sendiri kan
hadiah pun banyak and best. so berbaloi lah syarat pun banyak ( suke hadiah! ahaha)
eh maaf. ter emo.. tetttttt haha

ape2 pun jangan give up ok ain n the sponsors :))


haa harapan saya pulak
mintak2 lah sangkut hadiah satu dua tiga
eh! tamak nye! ahaha satu pun cukup :))
insha allah ade rezeki aminn
wassalam




6 comments:

  1. thankyou sudi join 1st giveaway Ain . Senarai peserta dh diupdate , btw promote utk top referral , hdiah mnarik mnanti :D

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-1st-double-giveaway-by.html

    Jemput join sini pulak ^^

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=643502998998538&set=a.438969746118532.120636.366718750010299&type=1&theater

    ReplyDelete
    Replies
    1. da check dear. sy no 69 :))
      yeyy! sy da join :D

      Delete
  2. dari segmen yang sama
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gud luck to u too. ok nt follow back :D

      Delete
  3. good luck :)

    http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
  4. .dari segmen yang sama ,jemput singgah balik yea. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete