Friday, July 19, 2013

kau jodohku :)

SEKADAR SATU PERKONGSIAN...

mesti ramai tertanya-tanya kan siapa jodoh kita???bila jodoh itu akan datang???kenapa sampai sekarang,jodoh aku tak juga tiba???Semua itu tidak ada sesiapa pun yang tahu kerana itu semua ketentuan Allah S.W.T.

Cuma saya boleh nasihatkan adalah kita harus lebih bersabar dan percaya lah pada qada' dan qadar Allah....Sesungguhnya di samping kita semua percaya pada qada' dan qadar Allah,insyaAllah dengan izin Allah iman kita juga akan bertambah dan keyakinan kita kepada Allah S.W.T. juga semakin bertambah.... InsyaAllah dengan kesabaran,tidak mustahil satu hari nanti pasti kita akan bertemu jodoh...


~~ copy paste








* berharap hubungan kami kekal sampai akhir hayat. insha allah aminn

10 comments:

  1. Betol ! Tapi disertakan dengan usaha, selebihnya, biar Allah yang tentukan . :)

    ReplyDelete
  2. hmm...tu la. sume ketentuan Allah swt :)

    salam perkenalan ya

    ReplyDelete
  3. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

    ReplyDelete
  4. akan jumpa jugak nanti..jodoh dah ditentukan sejak azali lagi..usaha + doa :)

    Pengedar Shaklee Terbesar Di Kuching Dengan READY STOCK

    ReplyDelete